Lohi onnistui hyvin. Maistelin sitä illalla ruisleivän päällä! Luulin sen leikkaamisen olevan koko homman helpoin osa, mutta se osoittuikin vaikeammaksi kuin luulin. Oliskohan syynä ollut se, että meillä ei ole fileveistä. Kaikenlaisia muita veitsiä kyllä lyötyy. No, en usko että fileveitsi olisi paljon auttanut kun ei ole kokemusta hyppysissä!
En muuten tiennytkään, että raejuustopurkki räjähtää jos sen pudottaa lattialle jääkaapin korkeimmalta hyllytä. Näin siis kävi. Tiesin, että se kalan päälle viritely paino aiheuttaisi jonkunlaisen keittiö-onnettomuuden. Luulin vain, että joku muu – enkä minä – olisi tämän tapahumasarjan alkuunpanijana. Kala-astiaa kurkotellessani pukkasin reajuustopurkin lattialle, kansi aukesi ja raejuusto lensi ympäriinsä!
Monday, December 15, 2008
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
Lohen leikkaaminen ei tarvitse mitään erikoisvetseä. Tärkeintä on että se on todella terävä. Mutta ole varovainen kun sattuu kaikenlaista.
Post a Comment